OVER ONS

Al meer dan 75 jaar ervaring in Apeldoorn en omstreken

Aannemersbedrijf D. Konijnenberg BV. is opgericht in 1931 en staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. Sinds 1985 is met Ton Konijnenberg de derde generatie als directie aanwezig. 

Met aannemersbedrijf D. Konijnenberg BV. staat u er niet alleen voor. U heeft één aanspreekpunt tijdens het hele proces. Daarnaast benaderen wij voor u de beste bedrijven uit de regio om mee samen te werken. Zo garanderen wij u bij elk bouwproject kwaliteit en professioneel bouwwerk, van ontwerp tot oplevering.

Waarom D. Konijnenberg BV.?

 

  • ​Jarenlange ervaring met bouwprojecten van ontwerp tot oplevering
  • Duidelijke afspraken
  • Heldere offertes
  • Vakbekwame en zorgvuldige vakmensen
  • Nauwe en vaste samenwerking met derde partijen
 D. Konijnenberg B.V. Apeldoorn voor particulier en bedrijven


Uw opdrachten worden door een vast team van vakbekwame medewerkers uitgevoerd. Zij beschikken over een goed uitgeruste bedrijfsauto. Onze medewerkers beschikken over moderne communicatiemiddelen. Bij calamiteiten zijn wij u snel van dienst. Buiten werktijd kunt u, via onze storingsdienst altijd op ons rekenen. 

Personeel en bereikbaarheid

Uw opdrachten worden door een vast team van vakbekwame medewerkers uitgevoerd. Zij beschikken over een goed uitgeruste bedrijfsauto en moderne communicatiemiddelen. Bij calamiteiten zijn wij u snel van dienst. Buiten werktijd kunt u, via onze storingsdienst altijd op ons rekenen.

Certificeringen

Aannemersbedrijf D. Konijnenberg is aangesloten bij Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. D. Konijnenberg B.V. is lid van Bouwend Nederland. 

Aannemersbedrijf D. Konijnenberg is aangesloten bij Fundeon

Fundeon

Fundeon is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. D. Konijnenberg B.V. is een erkend leerbedrijf. 

Aannemersbedrijf D. Konijnenberg is aangesloten bij Fortrus

Fortrus

Fortrus heeft een landelijk uitvoerend netwerk van gerenommeerde bedrijven voor efficiënt  technisch beheer van uw onroerend goed en het verzorgen van onderhoudsdiensten. D. Konijnenberg BV. is partner van Fortrus.